Next! taak- en projectmanagement op de iPad

Next! is een nieuwe app voor taak- en projectmanagement. Je kunt met de app projecten beheren en takenlijstjes aanmaken, op een stijlvolle manier.

next-ipadVolgens de maker van Next! zijn er al meer dan 60.000 mensen die deze app gebruiken. Next! is een combinatie van projectmanagement, notities maken, documenten opslaan en Getting Things Done. Kortom: alles rond productiviteit. Door het formaat van de iPad kun je Next! makkelijk onder je arm meenemen naar een projectvergadering. Met Next! kun je actielijstjes maken, de status van je projecten en je doelen in de gaten houden en zelfs bestanden koppelen aan taken. Foto’s, spreadsheets, PDF’s en andere formaten worden ondersteund. Je kunt meerdere uiteraard actie-itmes koppelen aan een project, waarbij je ze kunt koppelen door aan te geven dat je moet wachten, onderzoek doen of nog een andere stap moet afronden voordat je verder kunt. Ook over de gebruikersinterface is goed nagedacht, met een niet te druk uiterlijk waar alle informatie overzichtelijk te zien is.

Met je vinger moet je swipen om relevante aanvullende informatie te zien. Heb je een project aangemaakt, dan krijg je die vanaf dat moment meteen te zien bij het openen van de app, zodat je meteen aan de slag kunt gaan. Bij elk nieuw project voeg je actie-items toe, met deadlines, notites, referenties, doelen, koppelingen en bijbehorende documenten. Bij elke taak kun je ook tags gebruiken.

Downloaden: Next! (€7,99)

next-ipad-taken

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 november 2011, 21:36
Categorie Productiviteit
Onderwerpen takenlijst, todo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.