Financieele Dagblad op de iPad en iPhone te lezen

Het Financieele Dagblad heeft een universele iPhone- en iPad-applicatie gelanceerd waarmee je het financiële en zakennieuws ook digitaal kunt lezen.

fd krantEerder vandaag kon je lezen over de digitale krant van NRC Next. Volgens dezelfde opzet is er ook een digitale krant van Het Financieele Dagblad gelanceerd. In de Kiosk tref je de laatste nummers aan, die je tegen betaling kunt aanschaffen. Bij het installeren is de meest recente editie meteen te lezen op je iPhone of iPad. Daarna betaal je voor elk los nummer €1,59 op weekdagen en €2,99 voor de editie van zaterdag.


Je krijgt er dan ook het weekendmagazine Persoonlijk bij. Qua design is FD e-paper exact gelijk aan de NRC-applicaties: je hebt een Kiosk-pagina, krijgt de voorpagina van de krant in originele opmaak te zien en bladert via categorieën bovenin het scherm naar specifieke onderdelen.

Besluit je een compleet artikel te lezen, dan krijg je die in geoptimaliseerde opmaak in beeld. FD e-paper geeft toegang tot alle artikelen die dagelijks in de krant verschijnen. Het plan is om in toekomstige updates meer interactieve mogelijkheden te bieden. Lezers kunnen zelf meedenken met de app en suggesties aanleveren via e-mail.

Downloaden: FD e-paper (gratis – krant voor €1,59 of €2,99 per nummer)

fd epaper ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.