Evernote Food voor iPhone en iPad: meer seizoensrecepten en eenvoudiger zoeken

Evernote Food voor iPhone en iPad heeft voortaan meer seizoensrecepten en betere zoekmogelijkheden om recepten en restaurants te verzamelen

Evernote FoodEvernote Food is uitgebreid met meer seizoensrecepten en betere zoekmogelijkheden. In de app, waarmee je allerlei zaken rondom jouw favoriete eten kunt vastleggen, staan nu recepten van bekende kooksites en -blogs die bij het seizoen passen. Jammer genoeg staan er nog geen recepten van Nederlandse blogs en sites bij. Daarnaast is het design van Evernote Food wat strakker gestoken. Zo is bij alle tabbladen de grijze rand om de zwarte interface verdwenen, wat de app visueel ook iets rustiger maakt.

Ook nieuw: als je de locatie van een maaltijd wilt opslaan laat de app meteen zien welke van jouw opgeslagen restaurants op dat moment in de buurt zijn, net als andere eetgelegenheden in de buurt. Als je dus ergens lekker gegeten hebt en die maaltijd in Evernote Food wil bewaren kun je nu een stuk eenvoudiger meteen het betreffende restaurant uitkiezen. Tot slot zijn er kleinere verbeteringen en optimalisaties doorgevoerd, zoals de verbeterde zoekfunctie naar recepten.

We schreven al vaker over het mooi vormgegeven Evernote Food; het minder bekende zusje van de populaire notitie-app Evernote. Je kunt er leuke recepten en restaurants mee verzamelen, maar ook dagelijkse foto’s van je eigen eetcreaties mee maken. De app heeft ook mogelijkheden om recepten te delen, maar de insteek van Evernote Food is vooral een mooi overzicht voor jezelf.

Downloaden: Evernote Food (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Maaltijd opslaan Evernote Food zoekfunctie Evernote Food

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juni 2013, 15:15
Categorie Eten en drinken
Onderwerpen evernote, planeten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.