Black Eyed Peas brengen iPhone-app BEP360 uit

The Black Eyed Peas brengen de muziekapplicatie BEP360 voor de iPhone en iPad uit. Met deze app krijg je een 360 graden-ervaring, met een puzzelgame, augmented reality en allerlei geavanceerde functies. De app is gemaakt door will.i.am.

bep360 iconVoorman will.i.am van The Black Eyed Peas heeft bekendgemaakt dat zijn band een iPhone-applicatie heeft uitgebracht onder de naam BEP360. Het gaat om een app waarmee je 360 graden kunt rondkijken in de wereld van de Black Eyed Peas. Je vindt er onder andere de eerste 360-graden videoclip in (‘The Time 360) en het muzieknummer ‘The Time (Dirty Bit)’, de eerste single van de nieuwe cd ‘The Beginning’. BEP360 is de eerste productie van will.i.apps, het mediaproductiebedrijf van will.i.am, dat zich gaat toeleggen op entertainment-apps.

bep360De Black Eyed Peas-voorman wil daarmee opnieuw uitvinden hoe fans met muzikanten in contact kunnen treden. Je kunt de app bijvoorbeeld op de albumhoes van het album ‘The Beginning’ richten en krijgt dan een augmented reality-ervaring met dansende avatars te zien. Ook kun je een virtuele fotosessie met zangeres Fergie bekijken en zelf foto’s maken. Er zit een puzzelgame in, een Twitter-nieuwsstroom en een optie om foto’s en commentaren van andere BEP360-gebruikers te zien.

Downloaden: BEP360 (€2,39)

Op de website williapps.com kun je een making of-video bekijken:

Directe link voor iPhone-versie

Ook is er een preview van de app te zien:

Directe link voor iPhone-versie

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 januari 2011, 18:44
Categorie Muziek
Onderwerp muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.