Shopreme: shoppen op de iPhone met dagelijks nieuwe producten

Shopreme is een nieuwe dienst, waarbij je kunt shoppen bij verschillende webwinkels vanuit een iPhone-app. Daarbij koop je rechtstreeks vanuit de app.

shopreme-iphoneShopreme is een nieuwe iPhone-applicatie waarmee je dagelijks leuke aanbiedingen van diverse webshops in beeld krijgt. De applicatie is momenteel alleen beschikbaar voor de iPhone, maar versies voor iPad en Android zijn in de maak. Bij Shopreme kun je direct vanuit de applicatie producten aanschaffen. Het aanbod verschilt per dag en is zo breed mogelijk. Webshops die producten aanbieden die in het aanbod van Shopreme passen, kunnen zich aanmelden.


CentralPoint, Retro Game Winkel, Redhound, LupuX, Effio en Easyunderwear.nl zijn enkele winkels die al meedoen. Vanuit de app kun je direct bestellen en afrekenen via PayPal. Je kiest de gewenste aanbieding, drukt op de bestelknop en rekent meteen af via PayPal. Shopreme regelt de betaling met de webshop en maakt daarbij gebruik van de PayPal SDK voor iOS en Parallel Payments. Daarbij wordt een groot deel van het bedrag rechtstreeks op de rekening van de webshop gestort. Een percentage van de verkoopprijs gaat naar Shopreme. Het mooie daarbij is dat de webshophouder meteen de bestelling van de klant binnenkrijgt. Hij zorgt ook voor de afhandeling. Webwinkels kunnen via een Shopreme-dashboard de verkopen in de gaten houden en nieuwe aanbiedingen toevoegen. Het is de eerste keer dat de PayPal SDK met Parallel Payments op deze manier in een app wordt gebruikt.

Downloaden: Shopreme (gratis)

shopreme iphone

Reacties: 18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.