Viber voor iPhone krijgt groepsberichten en achtergrondfoto’s

Viber voor iPhone heeft een update gekregen en ondersteunt nu groepsberichten, achtergrondafbeeldingen en foto's' bij contactpersonen.

viber iphoneViber is een VoIP-app die al sinds 2010 in de App Store te vinden is. Groepsbellen was nog niet eerder mogelijk maar is met een vandaag verschenen update nu beschikbaar. Viber is vergelijkbaar met Skype: je kunt gratis bellen en berichten uitwisselen met andere gebruikers. Tot nu toe was dat alleen mogelijk via 1-op-1 gesprekken. Installeer je de update, dan kun je nu met meerdere mensen tegelijk chatten, net als in apps zoals Facebook Messenger. Nieuw is ook de mogelijkheid om een aangepaste achtergrond in te stellen bij je berichten. Zo kun je een gesprek voorzien van een digitaal behangetje dat erbij past.


Viber heeft ook een nieuwe spraakengine toegevoegd, waarmee je een verbeterde geluidskwaliteit krijgt. Een tijdstempel bij elk bericht laat snel zien wanneer je een bericht met iemand hebt uitgewisseld. En het is nu mogelijk om in de contactenlijst foto’s van vrienden te zien. Kijk je op het contactenscherm, dan zie je voortaan wie recent lid is geworden van Viber.

Downloaden: Viber (gratis)

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.