WOWcal voor iPhone: Nederlandse agenda-app krijgt betere weekview

WOWcal heeft een update gekregen. De Nederlandse agenda-app heeft de wallpaper channel store makkelijker toegankelijk gemaakt met

wowcal iphoneToen de Nederlandse app WOWcal in de App Store verscheen, noemden de ontwikkelaars het een betaversie. Vandaag kwam versie 1.1 uit van deze fraaie agenda-app en mogen we er vanuit gaan dat de app in ieder geval technisch helemaal naar wens werkt. WOWcal probeert beleving, overzichtelijkheid en functionaliteit in één digitale agenda-app te combineren. Belangrijk daarbij zijn de wallpapers, waarmee je je agenda helemaal kunt personaliseren. De app bevat een channel store, waaraan allerlei merken, organisaties en artiesten kunnen meedoen. Zo vind je er wallpaper-collecties van Autoblog.nl, Wereld Natuur Fonds, muziektijdschrift OOR of platenlabel Top Notch. De merken kunnen de wallpapers gratis beschikbaar stellen om reclame te maken. Zo biedt FOX Vakanties foto’s aan van vakantiebestemmingen, waardoor je zin krijgt om meteen een reis te boeken.


Je geeft aan welke channels je interessant vindt en de app zorgt ervoor dat je elke dag een andere agenda-wallpaper in jouw smaak te zien krijgt. Kies je meerdere channels, dan krijg je een mix van je eigen interesses te zien, bijvoorbeeld auto’s en tropische vakantiebestemmingen. Om het bladeren door de channels makkelijker te maken is de channel store nu voorzien van een Uitgelicht-lijstje met de meest interessante aanbieders en een top 10 van de meest favoriete channels.

Maar los van de mooie plaatjes is WOWcal ook een handige agenda-app, waarmee je snel afspraken kunt invoeren en bekijken via de verbeterde weekview. Nieuwe afspraken maken is bovendien sneller geworden door het gebruik van iconen.

Downloaden: WOWcal (gratis)

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.