Ustream Live Broadcaster: live streaming video-app voor iPhone in de App Store verschenen

Een week geleden keurde Apple de eerste applicatie voor live streaming video goed: Live Knocking Video. Vandaag is er een tweede goedgekeurd: Ustream. Er was al een Ustream-applicatie verkrijgbaar in de App Store waarmee je video’s kon uploaden. Dat was echter alleen toegestaan na het maken van een filmpje. Met de nieuwe applicatie kun je […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ustream live broadcasterEen week geleden keurde Apple de eerste applicatie voor live streaming video goed: Live Knocking Video. Vandaag is er een tweede goedgekeurd: Ustream. Er was al een Ustream-applicatie verkrijgbaar in de App Store waarmee je video’s kon uploaden. Dat was echter alleen toegestaan na het maken van een filmpje.

Met de nieuwe applicatie kun je vanaf de iPhone 3GS live streaming video naar internet uploaden. Het werkt ook via een 3G-verbinding. Je kunt via Twitter en Facebook je vrienden laten weten dat je bezig bent met een live-filmpje.

Ustream is vergelijkbaar met Qik, omdat je de videobeelden live naar internet kunt streamen. Live Knocking Video, de applicatie die vorige week werd goedgekeurd, kan de video alleen naar een andere iPhone streamen. Met Ustream kun je ook lokaal video’s opslaan, waardoor de iPhone 3G in feite een videocamera krijgt. Je zit wel vast aan een resolutie van 320 x 240 pixels. Na het filmen kun je uploaden naar Ustream, YouTube, Facebook of Twitter.

Dergelijke toepassingen waren tot voor kort alleen mogelijk nadat je een jailbreak had uitgevoerd. Om Ustream Live Broadcaster te gebruiken heb je een iPhone nodig met OS 3.1 of hoger.

Downloaden: Ustream (gratis)
Via: TechCrunch

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2013, 13:34
Categorie Apps
Onderwerpen streaming, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.