Ultratips: advies van het iPhone Dev Team over ultrasn0w

Het iPhone Dev Team heeft een nieuwe posting gepubliceerd, waarin ze wat tips geven voor mensen die nog tegen problemen aanlopen met de ultrasn0w unlock op de iPhone 3G of 3GS.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

sneeuwHet iPhone Dev Team heeft een nieuwe posting gepubliceerd, waarin ze wat tips geven voor mensen die nog tegen problemen aanlopen met de ultrasn0w-unlock. Versie 0.9 van ultrasn0w lijkt de meeste problemen op te lossen, die mensen eerder hadden bij de iPhone 3G/3GS. Maar er is nog een lijstje met zaken die om aandacht vragen, bijvoorbeeld het verschijnsel dat de batterij erg snel leegraakt.

Dat blijkt te verhelpen in iTunes door niet een backup terug te zetten, maar de iPhone als compleet nieuw toestel aan te melden. Je bent dan niet je muziek en apps kwijt, maar wel de instellingen voor Bluetooth, Wi-Fi en andere zaken, die mogelijk conflicten opleveren.

ultrasn0wEen ander aandachtspunt: als je een ‘hacktivated’ iPhone hebt, moet je alsnog redsn0w gebruiken voordat je met ultrasn0w aan de gang gaat. Als er mensen zijn die niet gelijktijdig kunnen bellen en gebruikmaken van hun mobiele dataverbinding, dan ligt dat volgens het Dev Team aan de operator en niet aan de unlock. Verder heeft het team nog wat tips voor mensen die oudere versies van Ultrasn0w hebben gebruikt: zo kun je de rode update-badge in Cydia verwijderen door gewoon de source repo666 in Cydia weg te gooien. Later opnieuw toevoegen kan immers altijd nog.

Meer info is te lezen in de blogposting van het iPhone Dev Team: Ultratips.

Mocht je tegen problemen aanlopen, dan kun je natuurlijk altijd terecht op ons forum.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:51
Categorie Jailbreak
Onderwerpen iphone dev team, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.