Toeristische informatie over Maastricht op je iPhone

ZichtopMaastricht en VVV Maastricht hebben een mobiele website ontwikkeld, waarmee je toeristische informatie over Maastricht kunt opzoeken.

maastricht-mapIn Maastricht kun je tot 2 januari terecht voor Magisch Maastricht, waarbij de stad in het teken staat van de feestdagen. Er is schaatspret op het Vrijthof en er zijn vele kerstmarkten en -terrassen. Wie van plan is om naar Maastricht te gaan, heeft alle informatie over de stad nu op z’n iPhone of Android-telefoon. ZichtopMaastricht en de VVV Maastricht hebben een mobiele website gemaakt met alle relevante informatie over het centrum, zowel historisch als toeristisch. Er zijn filmpjes met uitleg over de diverse gebouwen en objecten in de stad. Ook vind je er informatie over cafes, restaurants en uitgaansgelegenheden.

ZichtopMaastricht en VVV Maastricht willen in de toekomst samenwerken met nog meer partijen, zodat ze de informatie kunnen uitbreiden. Een voorbeeld daarvan is een samenwerking met de gemeente rondom Maastricht Bereikbaar. Via de mobiele site kunnen bezoekers dan opzoeken hoe ze het beste de binnenstad kunnen bezoeken, met auto of OV.

Meer info: www.maastrichtmap.nl
Via: De Limburger
Tipgever: Alexander

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 december 2010, 10:20
Categorie Apps
Onderwerpen iPhoneclub, toerisme

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.