SpinAwards 2012: maak via iPhoneclub kans op een wildcard bij SpinAwards Mobiel!

iPhoneclub geeft in samenwerking met Stichting SpinAwards 3 wildcards weg in de categorie Mobiel. Doe mee en maak met jouw case of project kans op deze prestigieuze prijs!
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

spinawards 2012Dit voorjaar vindt traditiegetrouw weer de verkiezing plaats van de SpinAwards, de belangrijkste Nederlandse prijzen op het gebied van interactieve communicatie. Vorig jaar werd er voor het eerst geëxperimenteerd met een nieuwe aanpak: naast de traditionele inzendingen werden er ook drie wildcards beschikbaar gesteld. Ze waren bedoeld voor mobiele ontwikkelaars die iets moois hebben gemaakt maar zich de inschrijfkosten (nog) niet kunnen veroorloven. Ook dit jaar zal er weer met wildcards gewerkt worden en iPhoneclub heeft daarbij de eer om 3 wildcards in de categorie Mobiel weg te geven. Hoe je mee kunt doen, lees je na de klik.

In samenwerking met de Stichting SpinAwards, geeft iPhoneclub dit jaar 3 wildcards weg voor de categorie Mobiel. Een wildcard geeft recht op een gratis inzending. Je kunt alleen meedingen naar een wildcard, als jouw organisatie maximaal 24 maanden bestaat. Daarnaast moet jouw inzending voldoen aan de gestelde SpinAwards-voorwaarden.

Om mee te dingen moet je dit weekend al aan de slag: stel een korte omschrijving op van jouw case en stuur dat vóór uiterlijk maandag 5 maart 17:00 uur naar iPhoneclub. Wij beoordelen de inzendingen en nodigen maximaal 3 bedrijven uit die een definitief inschrijfformulier mogen inzenden. Je verneemt op woensdag 7 maart of jouw case wordt meegenomen in de officiële eerste juryronde.

Overleeft jouw case de eerste jureringronde, dan wordt je als genomineerde uitgenodigd om jouw case te presenteren tijdens de SpinAwards Inspiration Days op 21 of 22 maart. De uitreiking van de SpinAwards is op donderdag 5 april in de Westergasfabriek.

Meedoen? Vul onderstaand formulier in. De vragen daarop zijn exact dezelfde die je ook moet beantwoorden als je definitief doorgaat naar de eerste juryronde. Op dit moment hoef je nog niet alles uitvoerig in te vullen – als je ons er maar van weet te overtuigen waarom jouw project SpinAward-waardig is! Als de inzendingen van onvoldoende kwaliteit zijn, zullen niet alle wildcards worden uitgedeeld. Succes!

Formulier: Verdien een wildcard voor SpinAwards 2012 Mobiel via iPhoneclub

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2012, 5:28
Categorie Round-up
Onderwerp award

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.