Schneider iPro iPhone-lenspakket krijgt iPhone 5-versie

Lensfabrikant Schneider komt binnenkort met een iPhone 5-versie van de iPro. Deze iPhone-case kan gebruikt worden om lenzen te bevestigen.

Schneider iPro iPhone-caseSchneider’s iPro-lenspakket krijgt binnenkort een upgrade, waardoor je hem ook aan de iPhone 5 kunt bevestigen. Daarnaast voegt Schneider een 0.45 wide-angle- en een macrolens toe aan het pakket, waardoor je met in totaal vijf lenzen aan de slag kunt. De eerdere versie had al een fisheye-, telefoto- en gewone wide-angle-lens. Foto’s van de iPhone 5-hoes zijn er nog niet.

De iPro is een iPhone-hoes met een speciaal bevestigingspunt vlak boven je iPhone-camera, waar je lenzen aan kunt hangen. Hierdoor kun je met een andere kijkhoek foto’s met je iPhone maken. Omdat de lenzen aan een iPhone 4- en iPhone 4S-case moeten worden bevestigd, werkte het accessoire niet met de iPhone 5. De nieuwe hoes moet dit probleem oplossen.

Er zijn een hoop andere bedrijven die een soortgelijk iPhone-lenspakket met case bieden, maar de iPro zal voor sommigen wellicht een streepje voor hebben. Fabrikant Schneider Optics is namelijk een dochterbedrijf van Schneider Kreuznach, een befaamde naam wat betreft cameralenzen.

De iPhone 5-versie van de Schneider iPro zal vanaf mei worden verkocht. Een prijs werd niet direct genoemd, maar de eerdere versie werd verkocht voor 100 dollar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 april 2013, 17:30
Categorieën Accessoires, Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.