Percentage jailbreak bij de iPhone stijgt naar 8,43 procent

Er zijn statistieken uitgekomen van Pinch Media, die laten zien dat op dit moment 8,43% van de iPhone-gebruikers met een jailbreak rondloopt. Dat is een plotseling stijging ten opzichte van vorige week, toen het percentage nog op 8 lag.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

jailbroken statistiekenPinch Media, een statistiekenbedrijf voor onder andere de iPhone, heeft cijfers bekend gemaakt over het aantal gejailbreakte iPhones die in omloop zijn. Volgens hun statistieken blijkt dat 8,43% van de iPhone een jailbreak heeft ondergaan. Dat is een klein percentage in verhouding tot de 91,57 % gebruikers die het blijkbaar niet nodig vinden om een jailbreak uit te voeren.

Toch is er een stijging te zien in het jailbreakcircuit. Vorige week stond datzelfde percentage nog op 8,0% – een stijging van 0,43% in een week tijd. Op 10 miljoen iPhones is dat al gauw 430.000 43.000 iPhones. Natuurlijk zijn hier speculaties over of dat dit te maken kan hebben met de weigering van de Google Voice iPhone-applicaties vorige week en de toevoeging van GV Modile in Cydia. Dit blijft suggestief. Pinch Media zegt namelijk ook niet over hoeveel gebruikers ze hebben gemeten en lang niet alle ontwikkelaars maken gebruik van de software van Pinch Media. Volgens Just Another iPhone Blog zou dit percentage een paar weken terug nog 7% zijn, dus Pinch Media op zich heeft wel een trend ontdekt.

Onder iPhoneclub-gebruikers zal het jailbreak-percentage misschien wel hoger liggen. We zijn benieuwd wat deze poll laat zien:

Bron: The Apple Bites

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 23:25
Categorie Jailbreak
Onderwerp jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.