yosemite-feature

OS X Yosemite 10.10.2 beta 5 nu beschikbaar

Apple heeft de vijfde betaversie van OS X Yosemite 10.10.2 uitgebracht. Hierin zijn wederom bugs en andere problemen aan de kaak gesteld.

yosemite-featureDe vijfde betaversie van OS X Yosemite 10.10.2 is nu te downloaden, met wederom een nieuwe verzameling bugfixes en verbeteringen. Dat er alweer een nieuwe beta is uitgekomen voor Yosemite 10.10.2 is bijzonder te noemen: deze nieuwe OS X-versie moet enkel een simpele bugfix-update worden.

OS X Yosemite 10.10.2 beta 5 heeft buildnummer 14C99d en is alleen te downloaden voor testers en ontwikkelaars. Apple zegt wederom te hebben gewerkt aan fixes voor Wi-Fi, de Mail-app en de VoiceOver-functie. De nieuwe versie is te vinden in Apple’s ontwikkelaarsportaal. Zit je al op een eerdere beta? Dan kun je ook updaten vanuit de App Store van OS X.

In Yosemite 10.10.1 beloofde Apple Wi-Fi-problemen op te lossen, maar veel gebruikers bleken alsnog problemen te hebben. 10.10.2 moet alsnog Wi-Fi-problemen onder handen nemen – dit werd in eerdere beta’s al deels gedaan.

Let op! Beta’s van OS X zijn niet bedoeld voor dagelijks gebruik. Het is niet toegestaan om te vragen naar en/of het uitwisselen van UDID’s en downloadlinks naar de OS X-betasoftware. Hierop staat een onmiddellijke ban van 2 maanden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 januari 2015, 7:29
Categorie Mac & macOS
Onderwerp yosemite

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.