Mogelijke onderdelen iPhone 5 gelekt? (update)

Een onderdelenfabrikant heeft een filmpje gemaakt, waar onderdelen van de iPhone te zien zijn. De iPhone 5? Of gaat het om onderdelen van een kloon?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone-4-parts-kleinIn het verleden is het wel vaker voorgekomen dat er nieuwe onderdelen van de iPhone uitlekten. Soms bleken ze bij nader inzien echt, maar het kwam ook wel eens voor dat het om onderdelen van een iPhone-kloon bleek te gaan. In onderstaande YouTube-video laat onderdelenfabrikant GlobalDirectParts onderdelen van de iPhone zien, die afwijkend zijn. Het aluminium geraamte ziet er anders uit dan we gewend zijn, met afwijkend gepositioneerde breuklijnen voor de antenne. In een video laat het bedrijf de verschillen zien tussen de gevonden onderdelen en die van de iPhone 4.

iphone-4-parts-kleinEr zijn veel kleine veranderingen zichtbaar, zoals bij de antenne en het simkaartslot. SmartPhone Medic zou over soortgelijke onderdelen beschikken. Er zijn meerdere mogelijkheden: het gaat hier om onderdelen van de iPhone 5, onderdelen voor een aangepaste versie van de iPhone 4 waarin het antenneprobleem is opgelost of het gaat om onderdelen van de CDMA iPhone, die er nu echt aan schijnt te komen. Een vierde optie is dat het alsnog gaat om onderdelen van een iPhone-kloon.

Apple heeft de desbetreffende video vanwege ‘auteursrechten’ door YouTube laten verwijderen. Dit duidt er mogelijk op dat de informatie in de video (gedeeltelijk) klopt.

Via: Engadget

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 februari 2012, 17:49
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.