‘iPhone 5S krijgt 12-megapixelcamera, verbeterde low light-modus’

De iPhone 5S krijgt een 12-megapixelcamera met een speciale low light-modus. DIt beweren bronnen van een camerafabrikant tegenover tinhte.vn.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 5 cameraApple zal in de iPhone 5S een 12-megapixelcamera gebruiken. Dit vertellen bronnen van Wonderful Saigon Electrics aan Tinhte.vn. De nieuwe iPhone-camera zal een verbeterde low light-modus krijgen, waardoor de iPhone 5S mooiere foto’s in donkere omstandigheden kan maken. Hiermee zou Apple de technologie in de iPhone 5 kunnen verbeteren die dit ook al mogelijk maakt.

Wonderful Saigon Electrics is een hardwarefabrikant die onder andere cameramodulus voor de iPhone levert. Dat de bron verstand heeft over het onderwerp is daardoor ook enigszins logisch.

Geruchten wezen al langer op een betere camera in de iPhone 5S. Exacte details ontbraken alleen nog. Door dit nieuwe rapport weten we dat het wellicht zal gaan om een 12-megapixelcamera. Zeker zijn we uiteraard nog niet: dit is de eerste keer dat deze exacte specificatie wordt genoemd. Het is nu wachten op meer bronnen, die het verhaal beamen. Zeker zijn we uiteraard pas als Apple de iPhone 5S daadwerkelijk heeft aangekondigd. Dat zou wel eens ergens in juli kunnen gebeuren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2013, 15:08
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 5s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.