Het is definitief! Apple iPhone beschikbaar vanaf 29 juni

De definitieve introductiedatum van de Apple iPhone is eindelijk officieel. Apple heeft bekend gemaakt dat de iPhone vanaf 29 juni aangeschaft kan worden via de Apple Store of AT&T.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

Eindelijk duidelijkheid van Apple. De iPhone zal vanaf 29 juni te koop zijn via de Apple Stores en de vele AT&T-winkels. Engadget had eerder gisteren al de geruchten dat Apple nieuwe commercials had ingeboekt waarin de 29e als datum werd genoemd en deze datum blijkt nu inderdaad correct te zijn.

Zit je dus erg verlegen om een nieuwe telefoon en vind je het geen bezwaar om in Amerika een paar dagen met je slaapzak voor een Apple Store of AT&T-shop te gaan liggen (en vast te zitten aan een tweejarig abonnement), dan is nu het moment aangebroken om de reis te gaan boeken. Helaas is er nog steeds geen duidelijkheid over een Europese lanceerdatum en welke mobiele operator überhaupt de gelukkige partij gaat worden.

Overigens was de correcte datum al eens eerder door ons genoemd, maar dat is op zich niet zo gek met de vele geruchten die er over de officiele datum rondwaarden. Dan is de kans dat er iemand goed gokt niet meer zo heel klein.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 juni 2007, 5:22
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.