Drie nieuwe mockups van volgende generatie iPhone

Nu er onderdelen van de nieuwe iPhone lijken te zijn uitgelekt is het tijd om weer Photoshop ter hand te nemen om eens wat mockups te make. We stellen er drie voor.

artist renditionVannacht lekten foto’s uit van mogelijke onderdelen van de nieuwe generatie iPhone. Dat heeft meerdere mensen ertoe geïnspireerd om weer eens Photoshop ter hand te nemen. De afbeelding hiernaast is een artist rendition hoe de volgende iPhone eruit zou kunnen zien, op basis van de gelekte bezel (schermrand). De bezel verscheen als onderdeel bij leverancier ChinaOnTrade en laat zien dat de speaker van de iPhone op een veel hogere positie zit dan bij de huidige iPhone. Ook is de rand niet langer zilverkleurig, maar zwart.

Zoals gezegd: het is een artist rendition, geen feitelijk apparaat.

Tako, die al eerder afbeeldingen voor ons maakte, heeft de iPhone HD in een afbeelding omgezet:

iphone hd3

Tako heeft zich niet zozeer laten inspireren door de nieuwe geruchten, maar heeft meer een reclameposter gemaakt. En tenslotte nog het model dat videopete van iPhoneNieuwsblog heeft gemaakt. Deze ziet er heel wat anders uit dan die van Mac Rumors: veel sterker afgeronde hoeken en met een matzwarte voorzijde. Dit model is gebaseerd op een afbeelding van de iPhone Video die eerder dit jaar op Mac Predictions verscheen:

iphone 2009

Via: Mac Rumors, Mobielnieuwsnet en e-mail (Tako)
Tipgevers: Gaston & Dion (artist rendition)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 mei 2009, 19:01
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.