Chef Sleeve

Chef Sleeve: iPad-bescherming in de keuken

De Chef Sleeve is een plastic hoes die je in pakken van 25 of 50 stuks koopt. De plastic hoezen maken je iPad spatwaterdicht, zodat je de iPad in de keuken, in de regen of bij eerstehulpacties kunt gebruiken.

chef sleeveBen je graag in de keuken actief, dan ken je vast het probleem dat je handen vies zijn op het moment dat je naar de volgende pagina van een recept moet bladeren. Om dit te voorkomen is er nu de Chef Sleeve, een plastic hoes voor je iPad. De Chef Sleeve is bedoeld voor situaties waarbij je vaak knoeit, zoals bij het koken, maar er zijn nog meer toepassingen te bedenken waarbij je met vocht en vuil te maken hebt, bijvoorbeeld wanneer je eerste hulp moet verlenen en niet wilt dat je iPad besmeurd raakt door bloed. De hoezen zijn spatwaterbestendig, zodat je de iPad ook in de regen kunt gebruiken. De hoesjes zijn dun genoeg om het touchscreen te blijven gebruiken. Je koopt de Chef Sleeve in een doos van 25 stuks voor een prijs van $20.

Ben je echt actief in de keuken, of ben je van plan een kookcursus met iPads te gaan geven, dan kun je ook een pak van 50 stuks kopen. Het mooie is dat de Chef Sleeves ook nog herbruikbaar zijn. Op het eerste gezicht ziet het eruit als een gewoon druk-en-sluitzakje, maar dan wel in het juiste formaat voor je iPad.

Via: TUAW

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2011, 22:58
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.