Bentley Mulsanne krijgt ingebouwde iPads, Mac mini en iPod touch

Bentley heeft op de autoshow in Frankfurt een Mulsanne-topmodel laten zien, met twee ingebouwde iPads, twee toetsenborden, een Mac mini en een iPod touch. Je kunt op de achterbank werken, ontspannen en het mediacenter aansturen.

bentley_mulsanneHet luxe automerk Bentley heeft op de autoshow van Frankfurt iets aparts laten zien voor liefhebbers van Apple-gadgets. In de bovenmodale Bentley Mulsanne zijn twee iPads, twee draadloze toetsenborden van Apple, een Mac mini en een iPod touch ingebouwd. Ze vormen samen het hart van een entertainmentsysteem. De iPads zijn beschikbaar voor passagiers op de achterbank en zorgen ervoor dat de gefortuneerde Bentley-bezitter onderweg nog wat kan werken of ontspannen. Voor internettoegang is natuurlijk gezorgd. Typen kunnen ze op de ingebouwde draadloze toetsenbordjes. Het gaat om een volledig functionerend concept.

In de achterbak is een Mac mini ingebouwd, die dienst doet als mediacenter voor het 15.6 inch HD-display. Deze komt vanuit de dakconsole naar beneden en kan ook content streamen naar de twee iPads. In de middenconsole is een dock voor de iPod touch aangebracht, waarmee je het entertainment- en audiosysteem kunt bedienen. Ook het mediacenter op de Mac mini is vanaf de iPod touch te gebruiken. Werklui van Bentley hadden meer dan 170 uur nodig om het concept te realiseren.

bentley_mulsanne_2

bentley_mulsanne_1

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 september 2011, 17:02
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.