Apple voert verbeteringen door in MobileMe

MobileMe heeft een update gekregen met twee verbeteringen voor iDisk en Find My iPhone. Beide onderdelen zijn voortaan gemakkelijker te vinden en werken net iets makkelijker.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

mobile meApple heeft via de supportpagina’s aangekondigd dat er verbeteringen zijn doorgevoerd in twee MobileMe-functies die voor de iPhone interessant zijn: Find My iPhone en iDisk. Eén van de verbeteringen is dat je voor Find My iPhone niet langer naar de instellingen van MobileMe hoeft te gaan. In de toolbar bovenin het scherm is voortaan een icoontje te vinden, waarmee je er in één klik naartoe kunt gaan. De URL om naar Find My iPhone te gaan is ook simpeler geworden: http://www.me.com/findmyiphone. De tweede verbetering is te vinden bij iDisk. De pagina met publieke mappen op http://public.me.com/jouwnaam heeft een uiterlijk gekregen dat beter aansluit op de huisstijl van me.com en ondersteunt nu drag-and-drop tussen mappen.

Je moet drag-en-drop voor bezoekers wel apart activeren. Of bezoekers ook bestanden mogen uploaden, verplaatsen en wissen kun je voortaan instellen via de makkelijk te onthouden link http://www.me.com/idisk. Verder is het bij publieke mappen met wachtwoord niet langer nodig om gebruikersnaam public in te voeren. En tenslotte is het mogelijk geworden om een publieke map van iemand anders te bekijken, terwijl je gelijk je eigen iDisk in beeld hebt.

Meer info: MobileMe

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 november 2010, 22:38
Categorie Apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.