Thuisbezorgd.nl: update versie 2.6 biedt direct betalen via iDeal

Met Thuisbezorgd.nl kan je eenvoudig eten bestellen vanaf de iPhone of iPod touch. Een nieuwe update zorgt ervoor dat je een bestelling direct kan betalen via iDeal, maar je hebt er minstens iOS 5.0 voor nodig.

Thuisbezorgd.nl iPhone iPod touch eten bestellenDe Nederlandse dienst Thuisbezorgd.nl heeft een belangrijke update gekregen in de vorm van versie 2.6. Die zorgt ervoor dat je nu vanuit de applicatie kan afrekenen met iDeal als je een bestelling plaatst. Zo is contant afrekenen niet meer de meest voor de hand liggende oplossing vanuit de mobiele applicatie. Als je iDeal opstart, kom je in de afrekenmodule van je eigen bank terecht, waarna je bijvoorbeeld met een eigen externe reader of tan-code kan afrekenen. Wel is firmware iOS 5 een vereiste geworden, waar voorheen ook iOS 4-gebruikers Thuisbezorgd.nl konden gebruiken.

Er zijn diverse verbeteringen doorgevoerd in de applicatie voor iOS 5. Een vernieuwing die meer in het oog springt, is dat restaurants voortaan ook op de iPhone zijn voorzien van beoordelingen. Naast een gemiddelde score, kan je dus ook zien waarom een thuisbezorger die beoordeling toekomt. Dat kan meteen met een druk op de sterrenwaardering in het overzicht.

iDeal ondersteunt de meeste gangbare banken in Nederland. Zo kan je in Thuisbezorgd.nl direct betalen via ING, SNS, ASN, RegioBank, ABN Amro, Friesland Bank, Rabobank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Downloaden: Thuisbezorgd.nl (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 februari 2012, 13:45
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerpen ideal, thuisbezorgen, voeding

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.