T-Mobile brengt eigen iPhone-applicatie Forum App uit

T-Mobile heeft een persbericht verstuurd met daarin de mededeling dat door het succes van in begin 2009 gelanceerde T-Mobile Klantenforum er behoefte was aan een mobiele versie. T-Mobile heeft daarom een voor verschillende platformen een gratis applicatie gemaakt om het forum te bekijken en gebruiken.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

T-Mobile Forum applicatieT-Mobile heeft een persbericht verstuurd met daarin de mededeling dat door het succes van in begin 2009 gelanceerde T-Mobile Klantenforum er behoefte was aan een mobiele versie. T-Mobile heeft daarom voor verschillende platformen een gratis applicatie gemaakt om het T-Mobile-forum te bekijken en gebruiken. Ook voor de iPhone is er een forumapplicatie gemaakt, zodat je ook op je iPhone toegang kunt krijgen tot het forum voor eventuele vragen aan medewerkers van T-Mobile of andere mensen met een iPhone.

Hendrik Kasteel, Directeur Marketing bij T-Mobile Nederland zegt over de introductie van de nieuwe forumapplicatie:

Het aanbod van applicaties groeit enorm. T-Mobile wil haar klanten graag eigen applicaties aanbieden die gerelateerd zijn aan onze producten en diensten. Hiermee hopen we het gemak te vergroten voor onze klanten en het gebruik van mobiel internet te vereenvoudigen. Een extra service naar onze klanten toe

De forumapplicatie is geschikt voor iPhone 3G en de iPhone 3GS. Naast het iPhone-platform worden ook Android- en BlackBerry-telefoons ondersteund. Bij BlackBerry heb je OS 4.3 of hoger. Gebruikers met een Android of BlackBerry kunnen de applicatie vanaf vandaag installeren en op korte termijn kunnen toestellen met Windows Mobile en Symbian de applicatie gaan gebruiken. Voor iPhone-gebruikers ligt het aan Apple. Deze moet de applicatie eerst goedkeuren.

T-Mobile geeft op hun site een uitgebreide beschrijving hoe je de applicatie kunt downloaden en gebruiken. Voor diegene die al een My T-Mobile ID hebben en hun wachtwoord nog weten kunnen naar http://www.t-mobile.nl/apps zodra de applicatie goedgekeurd is.

Op de weblog van T-Mobile is nog niets te vinden van de forumapplicatie. Ook op het forum zelf is de informatie nog summier. Op dit moment is het onduidelijk wanneer voor jou als iPhone-gebruiker de applicatie gebruikt kan worden.

Bron: Persbericht T-Mobile

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 maart 2010, 17:49
Categorie Diensten
Onderwerpen iCulture forum, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.