Officiële MythBusters-applicatie voor de iPhone uitgebracht

MythBusters heeft een officiële iPhone-applicatie uitgebracht, waarmee je informatie over de tv-programma's kunt bekijken. Er zitten filmpjes in, maar ook een uitzendschema en mini-games.

mythbustersDiscovery Channel heeft een officiële applicatie uitgebracht voor het tv-programma MythBusters. In deze tv-serie worden telkens een aantal misverstanden, volkswijsheden of andere zaken die je je zoal afvraagt op onwetenschappelijke wijze onderzocht. Meer dan 300 minuten aan video, exclusieve sneak peeks, stukjes uit de show en behind-the-scenes zijn in de applicatie aanwezig. Ook kun je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom MythBusters en de aankondigingen die ze op Facebook doen.

Er zit een schema in met reeds uitgezonden afleveringen en de afleveringen van het huidige seizoen. Je kunt meer informatie over show en cast opzoeken, live chatten met andere MythBusters-fans via Twitter en een aantal spelletjes spelen, gebaseerd op drie populaire mythes: Soda Bomb, Seesaw Saga en Matchstick Cannon.

Meestal zijn applicaties over tv-series gratis, maar voor MythBusters moet wel betaald worden.

Downloaden: MythBusters (€2,99)

mythbusters

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 maart 2010, 18:13
Categorie Amusement
Onderwerp mythbusters

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.