Print Sharing: meer printopties op je iPad

Print Sharing is een app waarmee je meer printopties op de iPad beschikbaar krijgt. Je kunt bijvoorbeeld papierformaat en oriëntatie kiezen.

print sharingAvatron heeft de applicatie Print Sharing uitgebracht. Avatron is bekend van de iPhone-applicaties Air Display en Air Sharing. Met deze nieuwe universele app krijg je geavanceerde printfuncties op je iPad en andere iOS-apparaten beschikbaar. Je kunt er direct vanaf je iPad mee printen, zonder dat er extra software nodig is. Er zijn twee manieren om te gebruiken: je kopieert iets vanuit een andere applicatie naar Print Sharing, of je opent een bestand vanuit een andere app, bijvoorbeeld een Word-document in de mailapplicatie of een PDF-bestand in Safari.

Vervolgens zijn er alweer twee mogelijkheden: afdrukken via AirPrint of via Avatron Print, een andere oplossing met meer opties. Je kunt hierbij bijvoorbeeld pagina-oriëntatie, papierformaat en enkele opties van de printer instellen. De app is geschikt voor netwerkprinters, printers die zijn aangesloten op een Mac of Linux-pc of voor printers die AirPrint-geschikt zijn.

Downloaden: Print Sharing (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 januari 2011, 21:10
Categorie Diensten
Onderwerp printer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.