Plants vs. Zombies voor de iPad tijdelijk in prijs verlaagd

Plants vs. Zombies voor de iPad is tijdelijk in prijs verlaagd. De bekende game laat je planten plaatsen om een zombie-invasie mee tegen te houden

Plants vs Zombies iPadHet bekende tower defense-spel Plants vs. Zombies is vandaag voor maar €2,39 voor de iPad verkrijgbaar. Door je tuin vol te planten moet je ervoor zorgen dat een horde aan zombies niet je huis bestormt. Je verzamelt gaandeweg steeds meer verschillende planten, waarmee je latere levels op andere manieren kunt uitspelen.

Plants vs. Zombies is voor veel gamers geen onbekende titel: in de eerste negen dagen dat het spel uit was voor iOS, werd hij 300.000 keer verkocht. Dat is niet heel raar, want ontwikkelaar Popcap wist ons met spellen zoals Bejeweled en Peggle al eerder te verbazen.

Je betaalt voor de iPad-versie van Plants vs. Zombies vandaag €2,39, terwijl de game normaal gesproken €5,49 kost. Reden hiervoor is Electronic Arts’ Daily Deals-actie, waarbij de uitgever iedere dag een game of een in-app aankoop goedkoop weggeeft. Wanneer de prijs van Plants vs. Zombies weer stijgt is nog niet duidelijk: de naam van de actie suggereert dat de actie slechts een dag geldt, maar Spy Mouse voor de iPhone is na gisteren nog steeds gratis verkrijgbaar.

Downloaden: Plants vs. Zombies (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 december 2011, 14:44
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.