Ontwikkelaar zoekt 100 betatesters voor push-applicatie NotifyMe

Het Tsjechische bedrijf PoweryBase zoekt 100 betatesters voor de applicatie NotifyMe. Het is één van de eerste apps die gebruikmaakt van de push notificatiedienst.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

notifymeHet Tsjechische bedrijf PoweryBase zoekt 100 vrijwilligers, die de applicatie NotifyMe willen testen. Het gaat om één van de eerste applicaties die gebruikmaakt van de push notification-dienst van Apple. Je hebt er dus een iPhone met OS 3.0 voor nodig. Met NotifyMe kun je reminders instellen, bijvoorbeeld voor verjaardagen of belangrijke afspraken. Dat kan ook met je agenda, maar NotifyMe heeft als voordeel dat je uit meerdere categorieën kunt kiezen: ToDo, Personal, Work, School, Birthdays, TV Show en Shopping. Ook past de applicatie de alerts aan wanneer je van tijdzone wijzigt.

Na het invullen van een omschrijving en het instellen van een datum en tijd druk je op Save. Daarna is het afwachten totdat het alarm afgaat en er een pop-up binnenkomt. Je kunt ook een herhaalschema instellen, bijvoorbeeld bij een maandelijkse vergadering. Dat het bedrijf testers zoekt hoeft geen aanwijzing te zijn dat iPhone OS 3.0 er snel aan komt: de ontwikkelaar vraagt namelijk mensen die op dit moment al 3.0 geïnstalleerd hebben om hun UDID (toestel-ID) door te geven.

De eerste 100 betatesters die zich aanmelden via info[at]powerybase.com krijgen toegang tot de test. De applicatie gaat straks $3,99 in de App Store kosten en komt beschikbaar zodra Apple OS 3.0 uitbrengt.

Meer info: persbericht PoweryBase
notifications

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:18
Categorie Productiviteit
Onderwerpen notifyme, pushberichten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.