Playstation-game Noby Noby Boy onderweg naar de iPhone

Keita Takahashi heeft op de Game Developers Conference aangekondigd dat zijn team bezig is met Noby Noby Boy voor de iPhone. Japanners met een Playstation 3 zullen de game ongetwijfeld kennen. Het team is vorige week begonnen en gaat de game waarschijnlijk gratis weggeven in de App Store.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

noby noby boyKeita Takahashi heeft op de Game Developers Conference aangekondigd dat zijn team bezig is met Noby Noby Boy voor de iPhone. Japanners met een Playstation 3 zullen de game ongetwijfeld kennen. Het team is vorige week begonnen en gaat de game waarschijnlijk gratis weggeven in de App Store. In Noby Noby Boy bestuur je een rupsachtig beest met de naam Boy.

Als Boy zich uitrekt kan hij interactie met objecten, mensen en dieren in de omgeving aangaan. Je kunt mensen en dieren die in de weg lopen opeten, waarna ze door het lichaam van Boy bewegen en er aan de achterkant weer ongedeerd uitkomen. De puntenscore die je haalt wordt op een wereldwijd scorebord geplaatst.

Met de video hieronder wordt het hopelijk wat duidelijker. Er moet wel bij worden gezegd dat het om een pre-release gaat waarin nog lang niet alle functionaliteit aanwezig is.

Via: Offworld

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:36
Categorie Games
Onderwerp game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.