Nachtzoen levert elke dag een instopmoment op je iPhone

De Nachtzoen is een nieuwe Nederlandse applicatie waarmee je elke avond een inspirerend filmpje te zien krijgt. Een min of meer bekende Nederlander krijgt een aantal vragen voorgelegd, waarmee je hem/haar anders leert kennen.

nachtzoenVlak voor je gaat slapen nog even naar een inspirerend filmpje kijken, zodat je met een opgeruimd gevoel in slaap kunt vallen: dat is mogelijk met de nieuwe Nederlandse applicatie Nachtzoen. De applicatie levert dagelijks een terugblik op de voorbije dag, waarbij een min of meer bekende Nederlander een paar vragen krijgt voorgelegd. Je kunt zelf instellen hoe laat je de dagelijkse Nachtzoen wilt ontvangen. In eerdere afleveringen kregen mensen als Aart Staartjes, Paul van Vliet, Sara Kroos en Jan Siebelink de kans om een virtuele nachtzoen uit te delen, door inspirerende antwoorden te geven op de vragen van IKON-presentatrice Annemiek Schrijver.

Die antwoorden zijn soms onverwacht waardoor je de geïnterviewde op een heel andere manier leert kennen. De Nachtzoen is een productie van de IKON voor het themakanaal Spirit 24, de levensbeschouwelijke digitale zender van de publieke omroep. Het is de eerste iPhone-applicatie van de Nederlandse ontwikkelaar Elastique.

De Nachtzoen duurt steeds 3 minuten en is ook elke avond om 23:00 uur op Spirit 24 te zien. je kunt als kijker vanuit de applicatie reageren of de nachtzoen doorgeven aan anderen via Twitter.

Downloaden: Nachtzoen (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 maart 2010, 20:09
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen nacht, project, spirit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.