MegaApp: collectie handige hulpmiddelen op de iPad

MegaApp bevat een collectie handige hulpmiddelen voor je iPad. Een rekenmachine, valutahulp, dobbelstenen, tekentool en een app om ZIP-bestanden te openen zijn maar een paar voorbeelden. Dit weekend is MegaApp gratis.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

megaappMegaApp bevat een reeks handige hulpmiddelen die op je iPad van pas komen. Alles is te vinden in één app, zoals een rekenmachine, wekker, valutahulpmiddel, tekentool, dobbelstenen voor spelletjes, fooiencalculator en waterpas. Apps met 1001 functies focussen zich vaak op heel veel functies en veel minder op kwaliteit, maar met MegaApp loop je in ieder geval geen risico als je het wilt uitproberen. De app is dit weekend gratis te downloaden. In een soort houten letterbak staan de tools voor je klaar. Aan het icoontje kun je meteen zien wat de bedoeling is: een icoontje van een zaklamp zal ervoor zorgen dat je scherm helder wordt verlicht, zodat je de iPad bijvoorbeeld kunt gebruiken bij het maken van beter belichte foto’s.

Er zit in deze app ook een grote klok die je makkelijk kunt aflezen, iets wat standaard op de iPad ontbreekt. Je kunt meerdere alarmmeldingen instellen. MegaApp kan gewoon op de achtergrond draaien, terwijl je ondertussen wel de alarmnotificaties ontvangt. Er zit een hulpmiddel in om bestanden te bekijken, waarmee je zelfs ZIP-bestanden kunt openen. Importeer je een ZIP-bijlage uit je e-mail, dan kun je het openen en bekijken via MegaApp. Handig om te hebben.

Downloaden: MegaApp (was €0,79, momenteel gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 oktober 2011, 13:21
Categorie Diensten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.