Kick Ass: webpagina’s kapotschieten op je iPhone

Kick Ass - Destroy The Web is een game waarmee je webpagina's kapot kunt schieten op je iPhone. Deze game kost €0,79.

Misschien ben je al bekend met Kick Ass, een webextensie waarmee je webpagina’s kapot kunt schieten met een klein wit schip. Dit schip bestuur je met de pijltjestoetsen op je toetsenbord, schieten doe je met de spatiebalk. Vervolgens wordt iedere link, tekstvlak of foto op deze webpagina het doelwit van jouw almachtige schip. Met Kick Ass – Destroy The Web kun je ditzelfde doen op je iPhone.

De iPhone-applicatie is echter een stuk uitgebreider dan deze simpele webextensie. Zo wordt je totaal aantal punten bijgehouden en kun je zo 2 nieuwe schepen vrijspelen. Deze zijn sneller, hebben meer vuurkracht of zien er mooier uit. Zit je lekker een pagina kapot te schieten, dan moet je wel opletten, want soms veranderen afbeeldingen in monsters, die jou aanvallen. Word je geraakt door de kogels van een van deze monsters, dan worden er punten van je totaal afgetrokken. Het monster zul je een paar keer moeten raken, voordat ‘ie ontploft en je een flink aantal bonuspunten krijgt. Ook zijn er verschillende achievements, zoals YouTube.com binnen 3 minuten tot een witte pagina schieten en meer dan 10.000 punten behalen op één pagina. Verdere achievements zijn 100 Facebook Like-knoppen vernietigen, Foxnews.com volledig kapot schieten met een bepaald schip en het vinden van een easter egg in het spel.

Heb je al je favoriete sites al kapot geschoten, dan is er altijd nog de site of the day. Klein nadeel is dat veel mobiele sites veel minder kapot te schieten hebben dan hun desktopvariant. Toch valt er over het algemeen genoeg te kapot te schieten op een webpagina. Kick Ass is vooral een spelletje dat leuk is als je je even verveelt, of om je af te reageren op slecht nieuws op een website.

Downloaden: Kick Ass – Destroy The Web (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juni 2011, 14:15
Categorie Games
Onderwerpen kick-ass, webbrowser

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.