Inspiration Set: gebruik 55 nieuwe Pages-sjablonen op je iPad

Inspiration Set is een app die 55 nieuwe templates (sjablonen) voor Pages bevat. Hiermee geef je je documenten een nog persoonlijker, professionele opmaak.

inspiration set pagesDe Pages-applicatie van Apple is onlangs aangepast voor de iPhone. Je kunt er tekstdocumenten mee schrijven, maar net als de desktopversie van Pages is het grote voordeel dat ook aan een mooi uiterlijk is gedacht. Om je op weg te helpen levert Apple alvast een stapel sjablonen (templates) mee. Maar wie Pages al wat langer gebruikt, is misschien wat uitgekeken op de standaardsjablonen van Apple. Het lijkt allemaal wel erg op elkaar.

Inspiration Set biedt dan de oplossing: het breidt het aantal sjablonen uit met 55 stuks, die allemaal met oog voor detail zijn ontworpen. Je hebt de keuze uit flyers, brochures, briefkaarten en uitnodigingen, soms met 4 verschillende pagina-opmaakvarianten. Alle objecten op de sjablonen kun je verplaatsen en vervangen, bijvoorbeeld door foto’s uit je camerarol.

inspiration setAlle sjablonen zijn beschikbaar in de formaten A4 (210 x 297 mm) en US Letter (8½ x 11 inch), behalve de sjablonen voor enveloppen, visitekaartjes en andere specifieke formaten. Je kunt de objecten in Inspiration Set voorzien van een andere kleur, je kunt je eigen tekst intypen, tekstblokken verwijderen of het lettertype veranderen. Om te kunnen gebruiken heb je Pages voor iOS (€7,99) nodig. Na het kiezen van een sjabloon geef je aan dat je in Pages wilt openen.

Downloaden: Inspiration Set for iOS (€1,59 – universeel)
Ook genoemd: Pages (€7,99 – universeel)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juni 2011, 18:33
Categorie Productiviteit
Onderwerpen inspiratie, layout, pages, smartphone, tekstverwerker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.