H&M brengt nieuwe iPhone-app uit

H&M heeft een nieuwe iPhone-app waarin je mode voor dames, heren, kinderen en accessoires voor je huis kan bestellen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

H&M iPhone-app headerModeketen H&M heeft een totaal nieuwe iPhone-app uitgebracht. Die vervangt de verouderde en verdwenen H&M-app die al eerder in de App Store verkrijgbaar was. De nieuwe applicatie is internationaal georiënteerd en je kan er ook in Nederland mee webwinkelen. In de app vind je ‘new looks’ en video’s ter inspiratie, en de toepassing heeft ook een uitgebreide Mijn H&M-sectie, waarin je ziet welke van je bestellingen nog geleverd moeten worden.


De applicatie ziet er strakker en moderner uit dan de app die eerder leverbaar was. H&M gebruikt in het midden – net als veel andere apps – een iets groter tabblad om je het liefst zo snel mogelijk naar de Shop te sturen. Daarin kies je eerst tussen Dames, Heren, Kinderen, Home en Sale alvorens door subcategorieën bladert. Overzichten worden gekenmerkt door thumbnails naast elkaar, maar als je op een foto met item drukt, komt die groot in beeld en kan je ook met veegbewegingen door het assortiment bladeren.

Behalve subcategorieën op kledingstukken, kan je ook alles bekijken, nieuwe artikelen bekijken en zien waar de nadruk deze week op ligt. De laatste is ook weer onderverdeeld in verschillende rubrieken. Bij heren bijvoorbeeld duurzamere stijl, premium quality products, new arrivals en modern classics. De app is Nederlandstalig, maar dat merk je niet vaak in kledingomschrijvingen. Het tabblad inspiratie probeert je eveneens te lokken met tijdelijke rubrieken als ‘new looks’ en ‘style update’. Items die je wilt bestellen, komen terecht in de shoppingbag: het vierde tabblad.

H&M hoofdmenu shoppen iPhone H&M iPhone-app vrouwenkleding

Je kan op verschillende manieren betalen via de H&M-app op iPhone: acceptgiro bij de bestelling, creditcard, contante betaling bij aflevering, maandfactuur of zelfs maandelijkse termijnen. Je krijgt de keuzemogelijkheid zodra je op het punt staat items af te rekenen. De uitgebreide Support-sectie in het laatste tabblad moet je daarbij helpen. Daar lees je ook over ruilen en retourneren.

Behalve de app is ook de mobiele website van H&M onder handen genomen. Die ziet er op de iPhone hetzelfde uit als als de app, al is de te downloaden applicatie een stuk sneller. Opvallend is dat de website wel is geoptimaliseerd voor de (tablets waaronder de) iPad.

Downloaden: H&M (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2013, 14:44
Categorie Lifestyle
Onderwerp winkelen
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.