De Standaard Magazine: weekendmagazine op de iPad te lezen

De Belgische krant De Standaard brengt elk weekend een speciale bijlage uit. De Standaard Magazine is nu op de iPad te lezen, via een aparte app. Het magazine is gratis, met als aftrap een modemagazine.

de standaard magazineDe Belgische krant De Standaard heeft een aparte app uitgebracht voor De Standaard Magazine. Dit DS Magazine verschijnt elke zaterdag als extra bijlage van de krant. Momenteel vind je nog maar één magazine in de app, de modespecial die ook in de App Store getoond wordt. Deze 56MB grote download is ook voor Nederlanders interessant om te lezen… maar je moet wel geïnteresseerd in mode zijn. Net als bij veel magazines blader je horizontaal door de artikelen en moet je omlaag bladeren om een compleet artikel te bekijken. Extra’s zoals filmpjes of klikbare linkjes heb ik niet aangetroffen.


Reeds gelezen magazines kun je archiveren, zodat je na een paar weken niet een ellenlange lijst hoeft door te bladeren om de laatste editie te vinden. De app is gemaakt door Corelio Publishing, dezelfde uitgever die ook de apps De Standaard HD, Pasuit Magazine en Bis Dossier in de App Store uitbracht. Dat laatste is een dossier van de kranten De Standaard en Het Nieuwsblad over een bouw- en onroerend goedbeurs.

Downloaden: De Standaard Magazine (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.