Clear Browser krijgt gestures en meerdere tabbladen

Clear Browser heeft een update gekregen. De alternatieve browser heeft nu meerdere tabbladen (maximaal 8 stuks) en ondersteunt vingerbewegingen (gestures).
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

clear-historieClear Browser, een alternatieve webbrowser voor iOS, heeft een update gekregen. Je kunt voortaan meerdere tabbladen gebruiken en er zijn gestures toegevoegd om de browser makkelijker te bedienen. De nadruk bij Clear Browser licht op eenvoud en snelheid. De lichtgewicht browser probeert zo weinig mogelijk ballast mee te zeulen, maar dat betekent ook dat het aantal functies beperkt is. Het idee is dat je snel websites kunt bekijken, zonder te wachten op de app. Voor webdevelopers zitten er Pro-functies in, waarmee je broncode kunt bekijken, de UIWebView-instellingen aanpassen en rendering van websites testen. De nieuwe multitab-functie is nog in beta. Het houdt in dat je bij het drukken op de multitab-knop maximaal 8 browservensters kunt openen, net zoveel als in de standaard Safari-browser in iOS.

De gestures houden in, dat je van rechts naar links kunt vegen om een sprong terug te maken. Je kunt ook van links naar rechts vegen om weer vooruit te gaan. Clear Browser bevat ook een visuele browsergeschiedenis (zie afbeelding), een doorzoekbare URL-balk en een optie om pagina’s te delen via Facebook en Twitter.

Downloaden: Clear Browser (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 april 2013, 23:19
Categorie Productiviteit
Onderwerp clear

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.