Flowboard voor iPad: verhalen vertellen en plakboeken maken

Flowboard voor iOS is een app waarmee je presentaties kunt maken, verhalen vertellen of een fotoplakboek maken. Flowboard werkt op de iPad en is voor zakelijk en persoonlijk gebruik, bijvoorbeeld voor het maken van een catalogus of fotocollage.

flowboardFlowboard is een iPad-app om verhalen te vertellen. Je kunt het gebruiken als een soort PowerPoint-alternatief, als knipselplakboek, fotocollage of om een moeilijk onderwerp begrijpelijk te maken. Flowboard is geschikt voor een combinatie van foto’s, filmpjes, tekst en links. Het ziet er ook nog eens mooi uit en het is snel te maken. In een paar minuten heb je een Flowboard gemaakt, die je met anderen kunt delen.

De app is gratis, maar als je wilt upgraden naar de Pro-versie betaal je €4,49 per maand. Voor dat geld krijg je 1 GB upload en de mogelijkheid om grotere bestanden te uploaden. Hoe je Flowboard toepast is helemaal afhankelijk van je plannen. Je kunt het gebruiken om een collectie video’s mooi te presenteren, om een interactieve catalogus te maken, een portfolio of productpresentatie te maken of om een cursus te geven.

download-flowboard

De mogelijkheden zijn erg breed, maar dat is misschien ook meteen een obstakel dat het succes van Flowboard in de weg kan staan. De boodschap van de app is niet zo simpel, omdat je er zoveel mee kunt doen. Geschikt voor zakelijk gebruik, voor presentaties op school of voor een familieplakboek van de vakantie. Aan de bediening zal het niet liggen, want Flowboard is erg intuïtief in gebruik.

Downloaden: Flowboard (gratis, iPad, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 april 2013, 17:31
Categorie Lifestyle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.