Awesome Files HD: bestanden opslaan, openen en zippen op je iPad

Met Awesome Files HD kun je bestanden opslaan, openen, synchroniseren, mailen, downloaden, zippen en delen via wifi.

Awesome Files HDAwesome Files HD is een nieuwe applicatie om bestanden in op te slaan en te bekijken op je iPad. De applicatie ondersteunt alle populaire bestandeformaten, zowel van video en audio als van documenten en foto’s. Je kunt de bestanden niet alleen via iTunes op je iPad zetten en vanuit andere applicaties opslaan in de app via de ‘open in’-functie van iOS, maar de applicatie biedt nog meer handige mogelijkheden om bestanden in de app te krijgen.

Zo kun je via Wi-Fi direct bestanden uitwisselen tussen een Mac en je iPad. Hiervoor moet je wel de gratis applicatie Awesome Files Connect installeren op je Mac. Je kunt via Wi-Fi ook bestanden uitwisselen tussen verschillende iPads. Wil je bestanden met iemand anders delen die niet op je Wi-Fi-netwerk zit, dan kun je ze mailen vanuit de applicatie. Daarnaast heeft Awesome Files HD een browser waarmee je bestanden kunt downloaden en lokaal kunt opslaan.

Binnen Awesome Files HD kun je de bestanden in mappen stoppen, kopiëren, verwijderen, hernoemen etc. Daarnaast kun je één of meerdere bestanden zippen en zip-bestanden uitpakken. De app bevat daarnaast een teksteditor, zodat je tekstdocumenten binnen de applicatie kunt bewerken.

Downloaden: Awesome Files HD (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2011, 18:13
Categorie Productiviteit
Onderwerpen bestand, synchroniseren, zip

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.