Zooka: cilindervormige Bluetooth-speaker klemt zich aan je iPad

De Zooka is een cilindervormige Bluetooth-speaker die je op je iPad kunt vastklemmen. Hierdoor hoef je niet je speaker los met je iPad mee te slepen.

ZookaEen Bluetooth-speaker voor de iPad kan helpen met het versterken van films en geluid, maar is vaak ook vrij onhandig: omdat het een los apparaat is, moet je zowel de iPad als de speaker met je meedragen. Er zijn een aantal oplossingen voor, waaronder nu ook de Zooka Bluetooth Speaker. Deze schuif je bovenop je iPad, waardoor hij één geheel met je tablet vormt.

De Zooka is een lange cilinder, die precies om de boven- of onderkant van je iPad en iPad 2 past. Schuif je hem over de bovenkant heen, dan houdt hij tegelijkertijd je scherm omhoog zodat je de iPad makkelijker kunt bekijken op een tafel. De Bluetooth-verbinding van de Zooka maakt het mogelijk om hem ook met je iPhone of een ander Bluetooth-ondersteunend apparaat te gebruiken.

Je kunt de Zooka op het moment nog niet in de winkel kopen. De Bluetooth-speaker is een project op de website Kickstarter, waar geld wordt ingezameld om de productie van de grond te krijgen. Door geld aan het project te doneren kun je een Zooka cadeau krijgen, mits het beoogde bedrag van 25.000 dollar wordt ingezameld. Voor een donatie van $59 dollar krijgen de eerste 50 bezoekers al een Zooka thuisgestuurd. In de winkel gaat het accessoire het dubbele kosten. Zijn deze 50 early adopter-spots al vergeven, dan moet je 89 dollar doneren voor een Zooka.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 februari 2012, 18:20
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.