TigerText: dit SMS-bericht vernietigt zichzelf over 60 seconden (VS)

Verstuur je regelmatig berichten die eigenlijk het daglicht niet kunnen verdragen dan is TigerText de aangewezen applicatie.
Jeroen Oosterhof - · Laatst bijgewerkt:

tigertextBen jij ook iemand die af en toe een sms-bericht heeft verzonden waarvan je later denkt: oeps, dat was niet zo netjes? Of je stuurt een bericht aan iemand dat nadelige gevolgen voor je werk- of privérelatie kan hebben? Dan is er goed nieuws. De applicatie TigerText zorgt ervoor dat je later niet meer met het bericht geconfronteerd kunt worden.

tigertext 2Dit programma zorgt er namelijk voor dat de ontvanger het bericht niet kan opslaan of doorsturen. Zodra je een bericht met TigerText verstuurt krijgt de ontvanger een melding om de applicatie te downloaden zodat het bericht gelezen kan worden. Het bericht wordt enkel op de servers van TigerText opgeslagen en is het het telecomnetwerk nergens terug te vinden.

Met TigerText kun je zelfs een beetje Mission Impossible spelen. Het is namelijk mogelijk in te stellen binnen welke tijd een bericht zichzelf moet wissen. Is het dé applicatie voor bedriegers of zal de geïnstalleerde applicatie je bij voorbaat al verraden? De naam is volgens de ontwikkelaar overigens toevallig zo gekozen lang voordat de Tiger Woods-affaire openbaar werd. TigerText is voorlopig alleen beschikbaar voor de iPhone maar een Android-versie zal spoedig beschikbaar zijn.

Downloaden: TigerText (gratis, Amerikaans iTunes-account vereist)
Via: Mashable

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 februari 2010, 16:53
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.