Snel foto’s bekijken met FastPhotoLibrary (jailbreak)

FastPhotoLibrary is een applicatie waarmee je eenvoudig en snel een foto kunt bekijken of tonen. Je kunt FastPhotoLibary gebruiken terwijl je in een andere applicatie zit en zelfs vanaf het lockscreen.

De applicatie FastPhotoLibrary van Marc Vaillant stelt je in staat om snel een foto te bekijken of te laten zien op je iPhone of iPod touch. De werking van de applicatie is vergelijkbaar met die van de standaardapplicatie voor foto’s, waardoor het vanuit de applicatie mogelijk is om door albums heen te browsen, MMS’jes te versturen, een foto in te stellen voor een contactpersoon et cetera. De toegevoegde waarde van FastPhotoLibrary is dan ook de snelheid waarmee je de foto’s op het scherm kunt tonen.

FastPhotoLibrary maakt gebruik van LibActivator, waarmee je zelf in kunt stellen welke multitouch-combinatie je wilt gebruiken om de applicatie op te starten. Standaard wordt de applicatie gestart door tweemaal snel achter elkaar op de statusbalk te drukken. Je kunt de instelling waarmee je de applicatie start wijzigen door in het menu Instellingen te kiezen voor Activator en vervolgens de combinatie van jouw keuze te selecteren. Je kunt FastPhotoLibrary vanuit elke applicatie starten en ook vanaf het lockscreen.

FastPhotoLibrary is voor $1,49 (± €1,09) te downloaden in de repository van BigBoss

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 februari 2010, 11:27
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.