Sne Stand voor iPad is meer dan een kromgetrokken stuk hout

De Sne Stand is een houten houder voor de iPad, die in een gelimiteerde oplage van 2.000 stuks zal worden gemaakt. De stijlvolle houder kost 90 dollar.

sne stand ipadWil je een iPad-houder die bijna niemand heeft, dan kun je eens kijken naar de Sne Stand. Deze unieke houder is handgemaakt van berkenmultiplex uit de Baltische Staten, oftewel Estland, Letland en Litouwen. De houder heeft een gebogen vorm, waarbij het iPad-scherm onder een hoek van 40 graden afleesbaar is. Waarom uniek? Er zullen maar 2.000 stuks van de Sne Stand worden gemaakt.

Als je bedenkt dat er miljoenen iPads zijn gemaakt, grijpen de meeste iPad-bezitters dus mis, zo redeneren de bedenkers van de Sne Stand. Elke houder is genummerd, wordt met de hand gemaakt in de VS en kost 1 tot 2 weken om te maken. Een uitgebreid verhaal op de website van g86 design legt uit hoe de houder ontstaan is. Dit is een houder met een verhaal en eigenlijk valt de prijs dan nog wel mee: $89 exclusief verzendkosten. De designers zeggen dat de Sne Stand geworteld is in de modernistische en minimalistische designtraditie van de vroege twintigste eeuw. Zodat je als koper ook nog iets te vertellen hebt aan als je mensen op bezoek krijgt die willen weten wat “dat kromgetrokken stuk hout” voorstelt.

Meer info: g86 Design

sne stand 2

sne stand 3

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 maart 2013, 18:51
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.