Plicopa: kartonnen iPad-hoes met 60 verschillende illustraties

De Plicopa is een iPad-beschermhoes gemaakt van karton, waardoor hij ecovriendelijk is. Je kan kiezen uit 60 illustraties om er op te laten drukken.

PlicopaDe Plicopa is een natuurvriendelijke hoes voor je iPad, die in Italië wordt gemaakt van karton. Vouw je de hoes op de juiste manier, dan kan hij ook nog eens worden gebruikt als iPad-standaard. Hoewel karton wellicht niet het meest stabiele materiaal is om een iPad-hoes van te maken, proberen de makers zich qua ontwerp wel te onderscheiden: er kan volgens de makers worden gekozen uit 60 illustraties van meerdere ontwerpers en artiesten om op de hoes te laten printen.

De makers van de Plicopa hopen de iPad-hoes een realiteit te maken op Indiegogo. Daar kun je 24 dollar doneren om het kartonnen beschermmiddel in huis te halen, mits de makers in totaal 25.000 dollar weten in te zamelen. Of dat ook gaat gebeuren blijft nog even de vraag: met nog slechts 11 dagen te gaan moeten ze nagenoeg het hele bedrag nog inzamelen. Zoals bij andere crowdfundprojecten is het risico voor jou gelukkig miniem: halen ze hun doel niet, dan wordt er geen geld afgeschreven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 april 2013, 11:18
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.