Nieuwe iPhone SDK suggereert mogelijkheden voor videobellen op de iPhone 4G

Enkele ontwikkelaars hebben de nieuwe iPhone SDK weer eens goed onder de loep genomen en hebben weer aanwijzigingen gevonden die aan geven dat de nieuwe iPhone 4G de mogelijkheid gaat ondersteunen voor videobellen.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

iPhone VideobellenEnkele ontwikkelaars hebben de nieuwe iPhone SDK weer eens goed onder de loep genomen en aanwijzigingen gevonden die aangeven dat de nieuwe iPhone 4G videobellen gaat ondersteunen. Deze nieuwe aanwijzing zou ook betekenen dat er inderdaad een camera aan de voorkant van de nieuwe iPhone 4G komt. Deze suggestie van videobellen houdt in dat het met de nieuwe iPhone 4G mogelijk wordt om tijdens het bellen naar familie of vrienden via een aparte camera jezelf te laten zien via deze camera.

Bewijs voor videobellen op iPhone 4G

In bovenstaand plaatje zijn twee pictogrammen die aanduiden dat er video-communicatie mogelijk wordt, omdat de namen van de PNG-bestanden aanduiden dat er video geaccepteerd of geweigerd kan worden. Niet alleen deze iconen zijn een eerste echte aanwijzing, maar in de TelephonyUI zijn nog meer aanwijzingen gevonden voor mogelijkheden tot videobellen op de iPhone 4G. In dit bestand is een tekst aangetroffen die bepaalde buttons zou moeten activeren bij een binnenkomend videogesprek.

Video chat code voor de iPhone 4G?

Bron: 9to5mac
Afbeelding iPhone: BoyGeniusReport

Informatie

Laatst bijgewerkt
21 februari 2010 om 19:01
Categorieën
Geruchten, iDevices

Reacties: 59 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.