Eerste Apple Reseller op een cruiseschip

Apple heeft voor het eerst een Apple Reseller op een cruise schip goedgekeurd. Op cruise schip Eclipse van Celebrity is speciaal personeel aanwezig die passagiers aan boort kan helpen met de hulp met hun Apple-producten, maar ook met de verkoop van Macbook's, iMac's en iPod Touch-toestellen.

Celebrity EclipseApple heeft voor het eerst een Apple Reseller op een cruiseschip goedgekeurd. Op het schip Eclipse van Celebrity Cruises is speciaal opgeleid personeel aanwezig dat passagiers aan boord kan helpen met Apple-producten, maar ook met de verkoop van Macbook’s, iMac’s en iPod touch-toestellen. De Celebrity iLounge op het schip is een omgeving waarin mensen die met Celebrity Cruises varen de mogelijkheid krijgen om te surfen en producten van Apple te kopen.

Aan boord zijn gecertificeerde personeelsleden die in een 125 uur durende cursus opgeleid zijn om de passagiers op het schip advies kunnen geven en de juiste Apple-producten te verkopen. Ze kregen les over het besturingssysteem, de toepassingen en de diverse Apple-producten, zodat ze vragen kunnen beantwoorden als: Wat is het het verschil tussen een Mac en een PC?. Passagiers aan boord hebben de mogelijkheid om rechtstreeks vanuit iPhoto hun gemaakte foto’s af te drukken of via de fotoservice te bestellen. Ook kunnen ze hun vakantievideo’s in iMovie bewerken. Passagiers hebben toegang tot het complete Apple-aanbod.

De Eclipse is het grootste schip van de onderneming en het eerste schip in de vloot waar de Celebrity iLounge aanwezig zal zijn. In 2011 en 2012 worden ook twee andere schepen voorzien van een Apple-omgeving.

Bron: MacCity

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2010, 15:03
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.