Nieuwe Boost Speaker van iFrogz werkt met ‘magische’ verbinding

De iFrogz Boost is een speaker die met NearFA-technologie werkt. Het audiosignaal wordt daarbij versterkt via twee speakers afgespeeld, waarbij ook een batterij nodig is.

ifrogz-boostiFrogz heeft een nieuwe speaker uitgebracht, die je niet met een kabeltje of met een draadloze verbinding hoeft aan te sluiten. Volgens de fabrikant wordt er gebruik gemaakt van Near Field Audio-technologie (NFA). Daarbij wordt het audiosignaal gesynchroniseerd met de speakers voordat het via twee 2 Watt-speakers wordt afgespeeld. Het werkt het best als de telefoon zelf ook een goede speaker heeft. De iFrogz Boost ligt voor 40 dollar in de winkel.

Het gaat niet om een simpele akoestische speaker, zoals we wel vaker hebben gezien en waarbij puur de behuizing als klankkast dient. De iFrogz Boost heeft echte speakers en werkt op batterijtjes. Met drie AA-batterijen kun je 15 uur muziekluisteren. Via microUSB kun je de Boost ook aansluiten op een externe stroomvoorziening. Je moet de iPhone wel bovenop de Boost leggen om het te laten werken. Volgens iFrogz is er geen sprake van een verborgen microfoon maar van iets ingewikkelder technologie.

boost-ifrogz

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 februari 2012, 19:39
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.