NDrive Duitsland: gratis navigatie tijdens de CeBIT

NDrive is de komende week gratis te gebruiken in Duitsland. Ter gelegenheid van de CeBIT geeft NDrive de kaarten en navigatiesoftware gratis weg. Het werkt tot 6 maart.

ndrive duitsland
Tijdens Mobile World Congress kon iedereen gratis met NDrive in Barcelona navigeren. De computerbeurs CeBIT komt eraan en dat grijpt NDrive aan voor een nog grotere stunt: gratis navigeren in heel Duitsland. De CeBIT vindt vanaf aanstaande dinsdag in Hannover plaats.

Helaas kun je op deze manier niet gratis aan de navigatiesoftware NDrive komen: de ontwikkelaar en kaartaanbieder NAVTEQ bieden de actie maar tot 6 maart aan. Daarna werkt de versie met alleen Duitsland-kaarten niet meer en moet je voor de volledige Europa-versie (of een van de regioversies) betalen. Om te kunnen profiteren moet je een speciale CeBIT-versie van NDrive Germany downloaden, die nu al in de App Store te vinden is.

Er komt ook nog een officiële CeBIT-applicatie voor de iPhone aan, waarmee je makkelijker je weg kunt vinden door de uitgestrekte beurshallen. Daarnaast is er een voor de iPhone geoptimaliseerde website gemaakt: CeBIT 2 Go. Een goedkoop prepaid-kaartje met databundel koop je in Duitsland gewoon in de telecomwinkel (ca. €5 per dag).

Downloaden: NDrive Germany CeBIT (gratis)
Via: iPhone-ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 februari 2010, 10:15
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.