Mophie Radura: goedkope case, dure riemclip

Mophie heeft de Radura-case voor de iPhone en diverse iPod-modellen geïntroduceerd. Voor deze $20 kostende iPhone-case is een $30 kostende broekriemclip verkrijgbaar.

Radura iPhoneMophie, de maker van de Mophie Juice Pack, heeft nu een serie cases voor de iPhone, iPod touch, iPod nano en iPod classic uitgebracht. De Mophie Radura is gemaakt van doorzichtig polycarbonaat en bedekt alle onderdelen die gevoelig zijn voor krassen. Volgens de makers hou je dankzij het transparante materiaal altijd goed zicht op de iPhone, die tegelijk goed beschermd is.

De Radura voor de iPhone is compatibel met de Ratchet en Run. De Mophie Run is een wasbare en zweetbestendige armband waarmee je de iPhone onder verschillende hoeken aan je arm kunt bevestigen. De Mophie Ratchet is een broekriemclip met hetzelfde ronddraaimechanisme, maar met een prijskaartje dat nog hoger is dan die van de case: $30.

Bij de Radura voor de iPod nano en classic krijg je er drie gekleurde siliconenhoesjes bij die je in de case stopt. Deze zijn bedoeld om schokken te absorberen. Ze zijn zwart, roze en groen en glimmen in het donker zodat je ook in bed je iPod kunt terugvinden.

Prijs: $20
Meer info: Mophie
Lees ook: Geen linkliefde van Apple iPhone School

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 mei 2008, 13:00
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.