iPad straks te koop bij Best Buy en andere winkelketens

Apple gaat de iPad via Best Buy en andere bekende verkooplocaties aanbieden. In het buitenland moet je online bij Apple of bij Apple Premium Resellers zijn.

best buyEr zijn mensen die van plan zijn om naar de VS te gaan om sneller een iPad in handen te krijgen. Als je het combineert met andere verplichtingen, kan het ook nog een stuk voordeliger zijn. Wie plannen heeft, kan straks bij Best Buy en andere bekende verkooplocaties terecht. Apple heeft aangegeven dat er bij de verkoop van de iPad voor dezelfde distributie wordt gekozen als bij de iPhone. Je kunt het toestel direct bij Apple kopen en bij aangewezen retailketens. Tim Cook, COO van Apple, zei dit tijdens de jaarlijkse Goldman Sachs-conferentie in San Francisco.

Cook noemde niet operator AT&T, die de iPhone via eigen winkels verkoopt. Wel kun je buiten de VS terecht bij Apple’s Premium Resellers en in de online Apple Store. Later zal het aantal locaties verder uitbreiden:

Initially it will be around places with really great assisted sales. Over time it will expand.

Cook loopt zelf al een halfjaar met een iPad rond. Hij denkt dat consumenten niet snel een netbook zullen kopen als ze eenmaal de iPad hebben ervaren. Ook is Cook niet bang dat de iPad op de verkoop van andere Apple-producten zal kannibaliseren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 februari 2010, 23:34
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.