Houd de status van je batterij in de gaten met BatteryLogger (jailbreak)

BatteryLogger Lite is een gratis applicatie waarmee je inzicht krijgt in de status van je batterij en je de resultaten op een grafische wijze weer kunt geven.

Heb je vragen zoals: hoe gebruik ik mijn iPhone? Begeeft mijn batterij het bijna en moet deze worden vervangen? Zal ik een externe batterij aanschaffen? De applicatie BatteryLogger Lite belooft je te helpen bij het beantwoorden van deze vragen, door de status van je batterij op te slaan en op een grafische wijze weer te geven.

Volgens de maker Tijs Zwinkels onderscheidt de applicatie zich ten opzichte van de concurrent in de App Store door de efficiëntie en schaalbaarheid, waardoor je een eindeloze hoeveelheid datapunten op kunt slaan en deze vervolgens voor elke gewenste periode weer kunt geven. Om optimaal gebruik te maken van BatteryLogger Lite word je aangeraden om deze te gebruiken in combinatie met Backgrounder, waardoor je beter inzicht krijgt in de wijzigingen van het niveau van de batterij tijdens normaal gebruik.

Naast de Lite-versie is er momenteel een volledige en betaalde versie in ontwikkeling. Voordelen van de volledige versie zouden worden een logging-daemon, die het niveau van de batterij ook bijhoudt als de applicatie wordt gesloten (wat betreft functionaliteit is dit gelijk aan het gebruik van de Lite versie in combinatie met Backgrounder), het bijhouden en plotten van de zogenaamde load-cycle, een verbeterde lay-out en de afwezigheid van advertenties. Daarnaast zal de volledige versie meer statistieken bieden, waaronder de totale tijd dat de iPhone of iPod Touch aan staat, de hoeveelheid tijd dat deze is opgeladen, in gebruik is geweest, in de slaap-modus is geweest en hoe lang deze uit heeft gestaan.

BatteryLogger Lite is gratis beschikbaar via de repository van BigBoss

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 maart 2010, 15:37
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.