Goedkope oplossing: iPhone Battery Replacement Kit voor $7,29

Dealextreme heeft een heel scherp geprijsde aanbieding: voor $7,29 inclusief verzendkosten koop je een vervangende batterij voor de iPhone. Eén nadeel: je moet 'm nog wel even zelf inbouwen.

iPhone batterij vervangenSommige deals zijn wel erg extreem. Bij Dealextreme verwacht je niet anders en de aanbieding die ze nu voor de iPhone hebben is inderdaad een koopje. Voor $7,29 inclusief verzendkosten koop je een vervangende iPhone-batterij met toolkit waarmee je zelf de batterij van je iPhone kunt vervangen. Dat is aanmerkelijk goedkoper dan de $85 die Apple voor zo’n vervanging vraagt.

iPhone Replacement KitToch kun je de klus maar beter aan een gespecialiseerd bedrijf overlaten: het openen van de iPhone zelf is al een heel secuur karwei en alles weer terugplaatsen in de behuizing is een nog lastiger klusje. De batterij die Dealextreme levert is heeft een capaciteit van 1400 mAh (gelijk aan de originele accu) en je krijgt er een schroevendraaier en hulpmiddel om de behuizing te openen bij.

Meer info: Dealextreme
Via: Coolest Gadgets
Dankjewel, Daniël!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juni 2008, 8:23
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.